TRANSFER BOMBA

Franco Jelovčić, kapetan hrvatske reprezentacije, dolazi u Torcidu!

Sinoćnja euforija plasmana futsal reprezentacije na Svjetsko prvenstvo nakon 24 godine, nije se ni smirila, a već imamo novi razlog za zadovoljstvo! Po završetku sezone u Belgiji, gdje Anderlecht ponovno ima namjeru obraniti naslov prvaka, Franco Jelovčić će se staviti na raspolaganje Torcidi. Nakon fantastične reprezentativne i klupske karijere (MNK Kijevo Knin, FC Split, FC Nacional, Napoli, Real Rieti, Olmissum, Anderlecht (Halle-Gooik), Franco se odlučio za novi izazov na splitskim Gripama.


Ovim transferom Torcida okreće novu stranicu i pokazuje namjeru da teži izvrsnosti. Dolazak Franca je kamen temeljac novog Torcidinog projekta, sam igrač je s upravom kluba prošao sve segmente novih izazova koji slijede, kako sportskih, tako i onih administrativnih. Iskustvo koje Franco nosi sa sobom unaprijedit će Klub u svakom pogledu. Jelovčić je samo dio “plana A”, uskoro će navijači i simpatizeri dobiti još dobrih vijesti.


Torcida je, inače, ovu sezonu završila na 6. mjestu i u doigravanju namučila aktualnog prvaka Futsal Dinamo ispavši tek u majstorici u Zagrebu.

POSLJEDNJE DODANO: