NAPAD SA SVIH STRANA

Domovinski pokret: “Zajednički nazivnik u svim odlukama Puljka i Ivoševića; sve što miriše katolički i hrvatski treba protjerati iz Splita”

Ivošević ne može više disati koliko se nezadovoljstvo nakupilo u gradu Splitu. Sada je na redu Domovinski pokret splitsko-dalmatinske županije koji se odlučio uključiti s uvodnom mišlju kako Puljak i Ivošević od Splita rade grad slučaj.

Više uopće nije vijest kako aktualna gradska administracija u Splitu na čelu s gradonačelnikom Puljkom i njegovim zamjenikom Ivoševićem radi baš sve kako bi istjerala život iz centar grada. Nakon što su poharali ugostiteljske objekte i od centra garda u zimskom periodu napravili muzej voštanih figura, istjerali su iz centra i Advent. Tako su bogatiji Advent proteklih godina imali u Zmijavcima nego u Splitu koji pretendira biti regionalni centar.

Reforme Puljkova tima osjetit će i navijači hrvatske nogometne reprezentacije koji nacionalni tim neće moći pratiti na Rivi. Objašnjenje gradskih vlasti za protjerivanje reprezentacije s Rive jednako je smiješno i tragično kao što je i tragikomičan mandat ovog dvojca na čelu grada.

Ipak, moguće je pronaći barem neki zajednički nazivnik u svim odlukama Puljka i Ivoševića – sve što miriše katolički i hrvatski treba protjerati iz Splita.

POSLJEDNJE DODANO: