ISTAKNUTE GLAVNE TOČKE PROGRAMA

Domovinski pokret predstavio kandidate iz IX. izborne jedinice u Solinu: Naglasak na suverenizmu i demografskoj obnovi

Domovinski pokret održao je predstavljanje svojih kandidata iz IX. izborne jedinice danas u Solinu.

Prisutnima se obratio nositelj liste, Damir Biloglav:

Obzirom da imamo vrlo širok program nije ga moguće predstaviti do kraja u ovom malo vremena, ali ističemo naše glavne točke poput zaštite Domovinskog rata, deratifikacije Istanbulske konvencije… Sve točke imaju zajednički nazivnik, a to je suverenistička, antiglobalistička Hrvatska čiji je temelj domovinski duh. Učinit ćemo sve da našu zemlju uredimo po mjeri naših ljudi, ali svima je jasna poruka da su Hrvati oni koji odlučuju, kazao je Biloglav.

Riječ je preuzeo Ivan Šipić:

Cilj našeg programa nije samo demografska obnova na svim razinama već i deratifikacija famozne Istanbulske konvencije. Čujem da su ovih dana opet stradale žene i izražavam sućut obiteljima i protivimo se bilo kakvoj vrsti nasilja nad ženama, a oni našu borbu iskrivljuju posebno po pitanju rodne ideologije koja je dio Istanbulske konvencije. Naša djeca nisu ‘ono’ nego su sastavni dio obitelji i njihovi roditelji imaju ih pravo zvati svojim imenom. Ne želimo da nam iz Bruxellesa serviraju da nemamo ime i prezime onda se jednostavno borimo protiv bezličnosti.

Stipe Mlinarić, nositelj Domovinskog pokreta za X. izbornu jedinici istaknuo je:

Što je ključ ovdje? Ključ je da je Domovinski pokret jedina brana koja će zaustaviti ‘Rijeku pravde’. Prelit će im se voda preko korita i bit će im mokre gaće. To što sam ja predstavnik u X. ne znači da me ne zanima sve ostalo, zanima me cijela Hrvatska. Želim da je mijenjamo, a to ne možemo s politikama ‘Rijeka pravde’ i HDZ-a zajedno sa SDSS-om. Siguran sam da bez Domovinsko pokreta neće biti sljedeće Vlade, zaključio je Ćipe.

 1. DAMIR BILOGLAV
 2. IVAN ŠIPIĆ
 3. PREDRAG MIŠIĆ
 4. IVE ĆALETA-CAR
 5. FRANE TOKIĆ
 6. DANIJEL KOTLAR
 7. MIRO MORO
 8. ANAMARIJA FRANKIĆ
 9. SNJEŽANA KULIŠ
 10. JELENA GRGIĆ
 11. MARIJA ŠARAC
 12. DANICA ŽARKO
 13. SNEŽANA ŽAJA
 14. DAMJAN VUCELIĆ

POSLJEDNJE DODANO: