KLJUČNI SUSRET NA RUJEVICI

Hajduk pred teškim ispitom na Rujevici nakon dva poraza: Karoglan vjeruje u povratak samopouzdanja

Hajduk se suočava s novim izazovom nakon dva uzastopna poraza od Dinama, slijedi im gostovanje na Rujevici protiv Rijeke u nedjelju u 19:30 sati. Rijeka trenutno drži prvo mjesto na tablici SuperSport HNL-a, s sedam bodova više od Hajduka koji se nalazi na trećem mjestu.

Trener Hajduka, Mislav Karoglan, iznio je svoje mišljenje o situaciji u momčadi nakon nedavnih poraza te je istaknuo važnost povratka samopouzdanja kroz postizanje pozitivnih rezultata. Karoglan je također spomenuo ozljede nekih igrača, uključujući Livaju, te je izrazio žaljenje što će biti izvan terena.

Odgovarajući na pitanja o situaciji u momčadi, Karoglan je istaknuo da unatoč izazovima vjeruje u sposobnost svojih igrača da ostvare pozitivan rezultat. Također je spomenuo specifične situacije vezane uz neke igrače poput Perišića i Nikole Kalinića te je naglasio važnost ravnoteže u taktičkom pristupu igri.

Govoreći o očekivanjima od utakmice protiv Rijeke, Karoglan je istaknuo važnost fokusa na vlastitu igru te je naglasio da će igrači dati sve od sebe na terenu. Taktičke promjene nisu potpuno otkrivene, ali Karoglan ističe važnost pristupa koji će omogućiti igračima da se osjećaju zadovoljno s vlastitim nastupom.

Osim toga, trener je komentirao i neke individualne situacije unutar momčadi poput Rokasa Pukštasa i njegovog napornog rada te napretka Kalika koji se vraća u formu nakon ozljede.

Svjestan izazova koji ih čekaju, Karoglan je izrazio vjeru u sposobnost svojih igrača da se nose s izazovima te je najavio nastojanja da se ostavi sve na terenu u nadi za pozitivnim ishodom.

POSLJEDNJE DODANO: