BORBA ZA STATUS

Domovinski pokret najavljuje borbu za status majke odgojiteljice

Domovinski pokret ističe demografske probleme kao ključne izazove hrvatskog društva, naglašavajući važnost povećanja nataliteta i zaustavljanja iseljavanja. U svjetlu tih problema, DP planira provesti niz mjera usmjerenih prema rješavanju ovih problema, s naglaskom na poticanje nataliteta, ali bez oslanjanja na uvoz migranata, za razliku od drugih političkih stranaka poput HDZ-a, SDP-a i Možemo.

Ivana Čagalj, kandidatkinja DP-a u 10. izbornoj jedinici i predsjednica Općinskog vijeća Općine Zagvozd, ističe svoj angažman kao majka četvero djece i zaposlena osoba, nazivajući to “radom na dva posla”. U skladu s tim, Čagalj najavljuje borbu DP-a za uvođenje statusa majke odgojiteljice na nacionalnoj razini, ističući da hrvatske majke zaslužuju taj status.

Ja sam Ivana Čagalj. Kandidatkinja na listi Domovinskog pokreta u 10. izbornoj jedinici. Zaposlena sam i majka četvero maloljetne djece. Dakle, radim dva posla. Hrvatske majke zaslužuju status roditelja odgojitelja. DP će im to nastojati osigurati – zaključuje Ivana Čagalj.

POSLJEDNJE DODANO: