GOLIJADA MODRIH

Dinamo slomio Rudeš pred sam kraj utakmice

ZA KRAJ 27. kola Supersport HNL-a, a ujedno i trećeg kvartala ove sezone, Dinamo je u Kranjčevićevoj upisao rutinsku i očekivanu pobjedu protiv Rudeša rezultatom 3:0. Golove su postigli Moreno Živković, Fran Brodić i Petar Sučić. Dinamo sada ima bod i utakmicu manje od Hajduka, te pet bodova i utakmicu manje od vodeće Rijeke.

Rudeš se dobro držao u defanzivnom bloku u prvom dijelu, ali bio je potpuno bezopasan i cijelu utakmicu nije zapucao u okvir gola pa je Ivan Nevistić ostao besposlen. Nakon sat vremena igre, Rudeš je probio Dinamov devetnaestogodišnji stoper Moreno Živković koji je postigao svoj prvijenac nakon ubačaja Martina Baturine iz kornera, piše Index.

Par minuta kasnije Baturina je ozlijedio zadnju ložu i njegov odlazak na reprezentativno okupljanje sada je pod upitnikom, a zamijenio ga je Petar Sučić. U 78. minuti Bruno Petković je majstorski primio dugu loptu na prsa i riješio se čuvara, povukao prema golu pa poslužio Brodića na lijevoj strani, koji je udarcem iskosa matirao Mateja Markovića. Brodić je u igru ušao na poluvremenu.

Konačno, u 86. minuti još jedan džoker s klupe Tibor Halilović je prošao po desnoj strani i dao povratnu loptu, a Sučić je pucao s 20 metara i uz pomoć odbijanca matirao Markovića.

POSLJEDNJE DODANO: