FINANCIJSKA SENZACIJA

Dinamo iznenadio službenim priopćenjem o financijama kluba: “Nismo u zabrinjavajućoj situaciji”

Dinamo se u nedjeljno jutro, dan nakon nove pobjede u SuperSport HNL-u, oglasio priopćenjem na službenim internetskim stranicama. Tema priopćenja je financijska stabilnost kluba. Priopćenje potpisuje dopredsjednik kluba Dubravko Skender. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

– Nastavno na medijske napise o financijskom stanju u Dinamu želimo svim članovima i navijačima kazati kako klub nije ni u kakvoj zabrinjavajućoj situaciji. Zatečeno stanje nakon prvih demokratskih izbora zahtjeva naše odgovorno ponašanje koje je primjetno od prvog dana stavljanjem brojnih tema vezanih uz financije kluba na same sjednice Izvršnog odbora, a potom i konstruktivnim raspravama na tim istim sjednicama.

Proaktivnom komunikacijom prema svim dionicima pokazujemo da imamo jasni tok priljeva sredstava, ali i da imamo rješenja za konsolidiranje kluba kako u financijskoj, tako i u organizacijskoj domeni.

Svjesni smo odgovornosti koju smo dobili od članova kluba koji su nas izabrali da vodimo Dinamo u maniri dobrih gospodarstvenika u idućih četiri godine. Po potrebi sve važne informacije na ovu temu iskomunicirat ćemo s javnošću, a do tada pozivamo sve članove i navijače da podrže naše igrače u nastavku pobjedničkog niza već u srijedu protiv Varaždina na putu do obrane naslova prvaka Hrvatske i pobjede u finalu Kupa.

Dubravko Skender, dopredsjednik GNK Dinamo

POSLJEDNJE DODANO: