SESVETSKA SAGA

Trojica mladića tjednima vozila ukradeni Mercedes prije nego što su angažirali dvije cure da ga sakriju

U Sesvetama se dogodila pljačka u kojoj su sudjelovala trojica muškaraca, a potom su angažirali dvije ženske osobe da prikriju tragove. Prema policijskom izvješću, 32-godišnjak i dvojica 25-godišnjaka sumnjiče se za krađu automobila marke Mercedes-Benz. Prema navodima, 27. ožujka 2024. godine, trojica muškaraca su zajedno došla do parkiranog automobila te je 32-godišnjak koristeći ključ otvorio i pokrenuo vozilo, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja.

Osumnjičeni su vozili ukradeni automobil sve do 12. travnja 2024. godine, kada su angažirali dvije žene, 27-godišnjakinju i 29-godišnjakinju, da automobil prevezu na drugu lokaciju i sakriju. Međutim, njihov pokušaj prikrivanja je spriječila policija, koja ih je uhitila nakon što su sjele u automobil i krenule s njim.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenima je podnesena kaznena prijava, a 25-godišnjaci su predani pritvorskom nadzorniku. Osumnjičeni 31-godišnjak je za sada nedostupan te se za njim traga. Protiv ženskih osoba također je podnesena kaznena prijava.

Vlasniku ukradenog automobila, čija je vrijednost procijenjena na oko 30.000 eura, vozilo je vraćeno od strane policijskih službenika.

POSLJEDNJE DODANO: