MATIJEVIĆ ODGOVORIO IVOŠEVIĆU

“Da ova gradska vlast ima naviku slušati struku ne bi ugrožavali gubitak sporova i milijunske odštete”

Nakon što je dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević objavio kako je Grad Split zaprimio pravno mišljenje u vezi Small Malla te prozvao “populistički pritisak” Davora Matijevića i Tomislava Šute, predsjednik splitskog SDP-a Matijević mu je odgovorio.

-Moj zahtjev na Gradskom vijecu je bio da trazimo pravno misljenje po pitanju Small malla zbog citavog niza nejasnih situacija. Trazio sam raspravu o projektu i tek nakon pritisaka su se pojavili investitori koji su tajne sastanke sa Bojanom i Puljkom zamijenili javnom prezentacijom projekta.

Ideja o trazenju pravnog misljenje je bila moja, a dokumentacija je trebala biti poslana i USKOK-u. Je li poslana, ne znam.

Promisljene akcije, trazenje misljenje strucnjaka je nesto cemu cu uvijek dati prednost ispred manijakalnog trcanja i salovanja stabla, pilanja stupica i bavljenja tricarijama.

Da ova gradska vlast ima naviku slusati struku ne bi im padale puste odluke nit bi tim ugrozvali gubitak novih sporova i milijunske odstete. Neki bi se stvarmo trebali prestat bavit politikom…

POSLJEDNJE DODANO: