PRIZIV SAVJESTI

Ćipina lekcija Možemo i Mostovcima: “Zazivate vojsku na granicama, a svi ste izbjegli služenje pozivajući se na priziv savjesti”

Stipo Mlinarić Ćipe, istaknuti ratni heroj, nedavno je održao oštru lekciju predstavnicima Platforme Možemo i Mostovcima, izražavajući svoje nezadovoljstvo njihovim stavovima o vojnoj obvezi i obrani Domovine. Ćipe nije pozivao na rat, već je istaknuo kako bi političari trebali biti spremni poslati svoje sinove u prve redove, umjesto da zazivaju vojsku na granicama.

Njegova primjedba posebno je bila usmjerena prema članovima Mosta, koje je upitao kako imaju obraza pozivati vojsku na granicu dok su sami izbjegli služenje vojnog roka pozivajući se na priziv savjesti. Ćipe je naglasio nužnost dosljednosti i odgovornosti političkih vođa prema pitanjima nacionalne sigurnosti i vojne obveze.

Ova oštra kritika od strane ratnog heroja Ćipea upućena je političarima koji su se kandidirali za vođenje države, podsjećajući ih na važnost moralne i političke integriteta u vođenju zemlje.

POSLJEDNJE DODANO: