NOVI RING

Boksački prvak Petar Leskur postao je otac

Uzbudljiva vijest odjeknula je danas Splitom – poznati boksač Petar Leskur postao je otac! Javno objavljena od strane Hrvatskog boksačkog saveza, ova vijest je izazvala brojne čestitke za mladu obitelj.

Petar Leskur, član poznatog splitskog Groma, ne samo da je državni prvak, već je i lani proglašen najboljim boksačem Prvenstva Hrvatske U22. Njegova iznimna sportska karijera, kao i predanost boksu, čine ovu vijest još posebnijom. Sa suprugom Sarom, Leskur je dočekao svoju mezimicu, djevojčicu kojoj su ponosno dali ime Petra.

Podsjećamo, prošle godine, Leskur je imao zapažen nastup na Europskom prvenstvu U22 u Budvi te osvojio brončanu medalju na seniorskom Prvenstvu Hrvatske u Jelkovcu, pokazavši svoj neosporni talent i predanost sportu.

Čestitke za Leskura i njegovu suprugu Saru stižu sa svih strana, a Hrvatski boksački savez ističe Leskurov uzoran karakter i želi im svu sreću u novoj ulozi roditelja.

Čestitamo i želimo mladoj obitelji Leskur svu sreću, a vrijednom i uzornom, vrhunskom boksaču Petru još puno sportskih uspjeha. BRAVO PETRE, SAMO NAPRIJED – stoji u objavi Hrvatskog boksačkog saveza

Ova vijest ne samo da je razveselila sportsku zajednicu, već je i podsjetnik na ljepotu obiteljskih trenutaka i novih početaka. Uz sve sportske uspjehe koji su pred njim, Petru Leskuru čeka i divno putovanje kroz roditeljstvo. Sretno, Leskurovi!

POSLJEDNJE DODANO: