IVOŠEVIĆEVA REPLIKA

Bojan Ivošević odgovorio je Davoru Matijeviću: “S Penavom i Skejom si podržavao Pavelićev projekt Hrvatske pravoslavne crkve”

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević odgovorio je Davoru Matijeviću, predsjedniku splitskog SDP-a, na prozivke vezane uz kritike na račun Puljkovih. Matijević je jučer prozvao Ivicu i Marijanu Puljak da su iskoristili prvosvibanjsku podjelu fažola kako bi na račun poreznih obveznika reklamirali sebe i svoju stranku. Obraćanje je završio pitanjem Marijani Puljak o tome kako idu pregovori s Domovinskim pokretom.

Ivošević je danas odgovorio na svojstven način, ističući Matijevićevu suradnju s Penavom, Skejom i drugima u podršci Pavelićevom projektu Hrvatske pravoslavne crkve.

Davore, najbolje da Peđu pitaš kako idu pregovori s Domovinskim pokretom. Možda još bolje da u pregovore uključiš i sebe s obzirom na tvoju odličnu suradnju s DP-om kada si s Penavom, Skejom & co podržavao Pavelićev projekt Hrvatske pravoslavne crkve. Samo nastavi ovako, bit će nam lakše 2025. – poručio je Ivošević Matijeviću.

POSLJEDNJE DODANO: