TURNEJA STIŽE U ZADAR

Aleksandra Prijović objavila datum koncerta u Zadru

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović obradovala je svoje obožavatelje najavom dodavanja Zadra na listu gradova koje će posjetiti u sklopu svoje turneje “Od istoka do zapada”. Ova vijest je izazvala veliku radost među fanovima, dok se atmosfera uzbuđenja širi regijom.

Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7.6. u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad – poručila je Aleksandra putem Extra FM-a.

Najavila je vrhunsku produkciju i izvođenje hitova poput “Legitimno”, “Dam, dam, dam”, “Devet života”, “Bogata sirotinja”, “Psiho” te mnogih drugih koje publika već sada nestrpljivo iščekuje.

Ova turneja predstavlja priliku za Dalmatince da uživaju u nezaboravnom glazbenom spektaklu i da stvore trenutke koji će ostati urezani u njihovim sjećanjima cijeli život.

Ulaznice za ovaj spektakl već su dostupne putem sustava Eventim.hr, a očekuje se veliki interes publike za ovo događanje koje će se održati u velikoj dvorani Krešimira Ćosića u Sportskom centru Višnjik. Svi zainteresirani mogu nabaviti ulaznice putem sljedećeg linka: Eventim.hr – Aleksandra Prijović u Zadru

Ova najava definitivno će razveseliti mnoge ljubitelje glazbe, dok će Zadar postati nezaobilazna točka na mapi Prijovićeve turneje “Od istoka do zapada”.

POSLJEDNJE DODANO: