NEMA VIŠE ULAZNICA

20.000 ljudi očekuje spektakl u Imotskom: Koncert Mate Bulića, Dražena Zečića i Thompsona rasprodan!

Koncert Mate Bulića i Dražena Zečića Zeke, s gostom Markom Perkovićem Thompsonom na Gospinom dolcu je rasprodan, potvrdio je za 24sata Ivan Ivkošić, jedan od organizatora koncerta ‘Imotski ne zaboravi’.

Ulaznice, u rasponu cijena od 30 do 60 eura, puštene su u prodaju u petak u 12 sati, a u nedjelju ujutro više nije bilo ni jedne.

Sami koncert je nastao kao ideja da se u Imotskom organizira događaj koji bi predstavljao vrhunac ljeta i privukao jako veliki broj posjetitelja, a teško da može bolje od ovakvog nastupa – kaže za 24 sata Ivkošić.

Pjevač je posljednji put imao koncert 2022. godina, a za nastup u Imotskom, kako su rekli iz njegovog tima, najviše je zaslužan njegov sin Ante Mihael.

Organizator je potvrdio da na stadion stiže 20.000 ljudi.

Marko je uvjerljivo broj 1. Njegov nastup to diže na višu razinu. To će biti spektakl – dodaju.

Iako se obožavatelji na društvenim mrežama nadaju reprizi koncerta sljedećih dana, nažalost, morat će se malo strpjeti.

Nema žurbe. Ne natječemo se s Arenama, ovdje smo da uživamo u kvalitetnoj hrvatskoj glazbi i dobrim izvođačima. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim. Imotska krajina ima bogati program u razdoblju od 5. do 15. kolovoza, a mi smo s ovim koncertom to uveličali – zaključio je Ivkošić.

POSLJEDNJE DODANO: