Jarni dobio otkaz u Sarajevu, naslijedit će ga Ljupko Petrović

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni neće više sjediti na klupi Sarajeva. Jarniju je danas uručen otkaz nakon serije neuvjerljivih nastupa u drugom dijelu prvenstva…

Sarajevo nakon 25 odigranih kola drži četvrtu poziciju na prvenstvenoj ljestvici s četiri boda zaostatka za vodećima Zrinjskim i Željezničarom. Takav plasman, a posebno nastupi u posljednjih nekoliko utakmica, nisu zadovoljili čelnike kluba.

– Uprava kluba jednoglasnog je stava da u drugom dijelu sezone gledamo neuvjerljivu, nedominantnu, neefikasnu, neangažiranu i nemotiviranu igru, a s obzirom na sve uloženo i sve što je pruženo igračima i stručnom stožeru, to nije dovoljno – izjavio je predsjednik Uprave kluba Edis Kusturica.

Sportski direktor Abdulah Ibraković dodao je kako su ovakvi nastupi neprihvatljivi te da je obavio razgovor s hrvatskim stručnjakom s kojim se rastao prijateljski i korektno.

Jarni je u prvenstvu upisao dvije pobjede, tri remija i poraz dok je u Kupu tri puta remizirao. Na klupi će ga, prema posljednjim informacijama, naslijediti Ljupko Petrović.

POSLJEDNJE DODANO: