U Splitu konferencija sa zanimljivim predavačima na temu turizma, hotelijerstva i marketinga

Kako u kratkom vremenu stvoriti nove segmente turističke ponude grada Splita, najbolje  pokazuje mlada uspješna ekipa studenata iz Splita i Kotora koji drugu godinu zaredom smještaju Split u središte kongresnog turizma.

Split the week konferencija nastala je kao  rezultat zajedničkog rada mladih te i ove godine donosi brojne zanimljive predavače i teme za sve one koji dijele zajedničku strast prema turizmu, hotelijerstvu i marketingu.  

Naime, Split the week konferencija održava se u Splitu od danas, 31. ožujka pa do 2. travnja gdje će stotine mladih iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Makedonije steći neprocjenjivo iskustvo učenja od uspješnih poduzetnika.

Događaj sastoji se od programa kroz  tri dana boravka gostiju u Splitu, koji svoj vrhunac ostvaruje upravo na 1. travnja gdje će u Cinestar kino dvorani prisutni moći poslušati eminentne predavače i zanimljive teme.  

Predavači su stručnjaci iz područja turizma, hotelijerstva i marketinga:  
Goran Ćorluka – uspješan poduzetnik i stručnjak u području upravljanja turističkim  destinacijama i selektivnim oblicima turizma 
Ivan Škojo – direktor marketinške i development agencije Reroot 
Tomislav Pancirov – konzultant za digitalne komunikacije i najpoznatiji hrvatski digitalni  nomad 
Joze Tomaš – predsjednik Hrvatske gospodarske komore Splitsko-dalmatinske  županije 
Marko Marijoković – social media specialist sa stotinama tisuća pratitelja
Dario Marčac – Tik Tok kreator te jedan od najutjecajnijih kreatora u regiji 
Navedeni predavači prenosit će svoje znanje kroz teme: Razvoj karijera, Brendiranje  novog doba i Influencer marketing.

Detalje se mogu provjeriti na: www.splittheweek.com.  

Kao novost te nešto što nismo imali prilike vidjeti na drugim konferencijama jest i panel rasprava pod nazivom „Sudar svjetova“ gdje će influenceri s LinkedIna, Tik Toka i Instagrama  sukobiti svoje stavove te na vlastitim primjerima objasniti svim prisutnima prednosti i mane pojedinih društvenih mreža, trikova kojima se svakodnevno koriste u radu, čime će zasigurno  pomoći sudionicima da uspješno razviju vlastito poslovanje. Nerijetko se dogodi da tvrtke i  poduzeće gube značajne količine novca na svoje marketinške aktivnosti, a kroz ovu panel  raspravu neće biti više potrebe za pogreškama koje im se mogu dogoditi na putu k uspješnoj  promociji govore nam organizatori ovog događaja. 

– Slogan same konferencije je “Očekujte neočekivano“, a s obzirom na izvanredan uspjeh  prošlogodišnje konferencije koju je pratilo više od 1200 sudionika putem live streama, ne  možemo ne očekivati brojna iznenađenja i odličnu atmosferu i ove godine. S obzirom da ove  godine nema epidemioloških mjera koje onemogućuju dolazak publike u dvorani, vjerujemo kako će više stotina sudionika uživati u pomicanju standarda u organizaciji evenata koje nam donose ovi mladi ljudi – poručili su iz organizacije događeja.
 

POSLJEDNJE DODANO: