OLIMPIJCI GRADITELJI

Zlatni vaterpolisti Mate Anić i Zvonimir Butić otkrivaju svoje dvije posebne ljubavi

Svjetski prvaci u vaterpolu, Anić i Butić, otkrivaju svoju strast prema građevinarstvu dok prelaze s bazena na gradilište. Nakon što su započeli svoj put kao sportaši, ova dvojica sada su odlučila preuzeti novi izazov – izgradnju budućnosti na gradilištu.

Anić je nakon završetka građevinske srednje škole odlučio nastaviti obrazovanje i diplomirati, dok je Butić bio u dilemi oko svog odabira. Na kraju je odlučio pridružiti se Aniću u svijetu građevinarstva. Rad s ljudima na gradilištu donosi im radost, a proces pretvaranja projekata s papira u stvarnost fascinira ih.

Iako su vaterpolo i građevinarstvo različiti, Anić i Butić ističu važne sličnosti, poput potrebe za timskim radom. Zahvaljujući podršci vaterpolskog kluba Jadran Split, njihova budućnost u svijetu građevinarstva izgleda svijetlo.

Ova dvojica sportaša-inženjera predstavljaju inspirativan primjer kako se strast i timski duh mogu prenijeti iz sportskog terena na gradilište, stvarajući ne samo impresivne građevine, već i prosperitetne zajednice. A njihovu priču pogledajte u nastavku…

POSLJEDNJE DODANO: