ROCK SENZACIJA

Žiri najpoznatijeg eurovizijskog portala ocijenio Lasagnu: “Ovo je sigurno u top 5”

Na nedavnoj ocjeni pjesama za Eurosong, žiri uglednog eurovizijskog portala Wiwibloggs dao je svoje mišljenje o nastupu Baby Lasagne s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. Ova ekipa, koja se smatra autoritetom u eurovizijskom svijetu, istakla je da bi ova pjesma mogla biti među najboljima na natjecanju, prenosi INDEX.HR.

Jedan od članova žirija Ruxanda, pohvalio je Hrvatsku za briljantan koncept pjesme te istaknuo kako se savršeno spaja rock i techno glazba. Dodala je da je Baby Lasagna bio izuzetno angažiran u izvođenju, što je podiglo pjesmu na višu razinu. Georgia je primijetila da pjesma ima širok apel kod gledatelja, ali je naglasila potrebu za poboljšanjem vokalnih sposobnosti i izbjegavanjem sličnosti s drugim pjesmama. Simon je podržao pjesmu, nazvavši je skandalom što nije bila odabrana na nacionalnom natjecanju, te je izrazio uvjerenje da će privući publiku na Eurosongu.

Unatoč pohvalama, Simon ne vjeruje da će pjesma pobijediti, ali smatra da ima potencijal za visok plasman. Antranig je opisao pjesmu kao luda, divlja i fantastična te je istaknuo njezinu zaraznost i duboku temu.

Ocjena Lasagnine pjesme od strane žirija Wiwibloggsa bila je visoka, 8.50 od 10, što ju svrstava među favoritkinje. Iako su najbolje ocjene dobile švicarska pjesma, Lasagnina se pjesma pokazala kao ozbiljan konkurent. Nakon napete rasprave u žiriju, ocjene su dale prednost švicarskoj pjesmi, koja je trenutno i vodeća na eurovizijskim kladionicama. Nemina pjesma “The Code” dobila je prosječnu ocjenu 8.83.

Ova ocjena Lasagnine pjesme sugerira da bi se Hrvatska mogla nadati visokom plasmanu na Eurosongu, a možda čak i osvajanju mjesta u top 5.

POSLJEDNJE DODANO: