NOVI SMALL MALL?

Željko Kerum nije zadovoljan Puljkovim rukovođenjem projekta Žnjan

Bivši gradonačelnik Splita, Željko Kerum, prokomentirao je najnovije izjave trenutnog gradonačelnika Ivice Puljka u vezi s projektom Žnjan. Kerum je izrazio sumnje u točnost informacija koje je Puljak podijelio s javnosti, tvrdeći da je gradonačelnik najavio početak i završetak radova na Žnjanu, te spomenuo izvođače Strabag i Cestar, koji, prema Kerumu, nisu službeno izabrani za taj projekt.

Kerum postavlja pitanja u vezi s transparentnošću procesa odabira izvođača te ističe nejasnoće o izvorima financiranja navedenih izvođača. U svom komentaru, bivši gradonačelnik sugerira mogućnost dogovora između Puljka, Marijane Boban, i Ivica izvođača radova.

Pored toga, Kerum uspoređuje situaciju s kontroverzama koje su pratile projekt Small Mall, sugerirajući da bi se i ovaj projekt mogao suočiti s problemima.

Na kraju, Kerum postavlja pitanje kako će reagirati naivni glasači koji su podržali Puljkovu kampanju, implicirajući da bi Puljak mogao iskoristiti svoj utjecaj na grad na način koji ne odražava interese šire javnosti.

Čitam na portalima izjave gradonačelnika Puljka kako se projekt Žnjan počima radit sutra, a završit će se prekosutra. Spominje i izvođače radova na projektu, Strabag i Cestar, koji uopće nisu izabrani za izvođače. Isto tako se ne zna iz kojih sredstava će se financirati ti izvođači? Možda je to dogovor između Marijane i Ivice s izvođačima? Misle prošvercali smo Small Mall proć će i ovo, imamo opet zub. Umislili da je Split je od Puljkovih i da mogu šta oće. Što reći? Odnosno što će reći naivni glasači koji su nasjeli na Puljkovu krinku? – objavio je Kerum na društvenoj mreži Facebook-a.

POSLJEDNJE DODANO: