SVIĐA LI VAM SE?

Zadarska umjetnica Soorowah očarat će vas prvim singlom “Deceiver”

Andrea Dugandžić, zadarska umjetnica koja se krije iza surovog aliasa Soorowah, započinje svoj samostalni glazbeni put. Prvi singl zove se „Deceiver“ i na njemu je radila sa splitskim producentom Šimom Barbarićem iz diskografske kuće Street Pulse. Andrea se nakon studija slikarstva na Umjetničkoj akademiji u Splitu posvećuje glazbi, a njezini počeci vežu se uz bend Nikola’s Cage. Nastupili su na brojnim metal i rock festivalima među kojima se ističe prvo mjesto na ST@art Festivalu u Splitu. Tada se Andrea istaknula kao jako interesantna vokalistica, a što je sada vidljivo i kroz prvi solo singl „Deceiver“. 

Pjesma je snimljena u zagrebačkom studiju “Dan mrak” kod Ivana Božanića (Pips, Chips & Videoclips). Soorowah je autorica teksta, a glazbu potpisuje zajedno s kolegom i gitaristom Lukom Baranovićem. Šime Barbarić je aranžer i izvršni producent pjesme, a produkciju, snimanje bas gitare i programiranje bubnja potpisuje Ivan Božanić koji je ujedno miksao i masterirao pjesmu. 

Deceiver” će se naći na vinilnoj Street Pulse kompilaciji koja bi trebala biti objavljena krajem ove godine, a na kojoj se biti i druge pjesme splitskog producenta Šime Barbarića koji je „krivac“ za jednu drugačiju urbanu glazbenu estetiku.

POSLJEDNJE DODANO: