KAROGLAN SE OTVORIO

“Za biti prvak treba još veća predanost i moment igrača! Neke stvari i odnosi se nisu smjeli dogoditi….”

Mislav Karoglan otvorio se nakon susreta Hajduka i Dinama, zapravo poraza koji je Bijele odvojio od izravne borbe za prvaka. Zapravo, takav ishod je sada i sve manje realan. Ako ne i nerealan…

Plan je u prvom poluvremenu protiv vjetra uzeti posjed. Imali smo više šansi. Jedino što prvo poluvrijeme mogu zamjeriti je gol Dinama, Pukštas propadne u presingu. Nedopustivo je da se Petković okrene tako. Pogriješio je i Diallo. Imali smo u 45. minuti zicer Moufija, onda šanse Kalinića, Moufija, Krovinovića. Imaš pet prilika, moraš zabiti. Da zabiješ uz pomoć vjetra okreneš utakmicu. Faktor sreće moraš imati, nije baš da smo ga imali. Nekada se derbi lomio na jednu polupriliku, a mi smo imali pet velikih prilika i nismo zabili, onda zaslužiš izgubiti.

Utakmica je bila previše isprekidana malim faulovima i nismo mogli ništa uspostaviti u takvoj igri. Cijeli tjedan smo radili na tome da nam se Baturina i Petković ne dovedu u situaciju da primaju loptu leđima prema golu i onda se okreću, a onda primimo gol na tome.

Svjestan je Karoglan da se više ne ovisi sam o sebi…

Znam što radim i koliko sam predan. Trebam i predanost i moment igrača, još veću. Da bi bio prvak. Neke stvari i neki odnosi se nisu smijeli dogoditi. Vrati lopta! Preuzimam maksimalnu odgovornost. Klub je sve osigurao, predsjednik i ptičjeg mlijeka što se upravljačke strane tiče, ali dio je i na igračima. Ne može me nikad igrači razočarati. Postoji najlakša istina, a to je da sam morao napraviti bolji posao, ali mogu se itekako pogledati u ogledalo.

Zvučite kao čovjek koji je na odlasku…

Ne, ne. Najmanja sam stvar ja. Uvijek je to na stolu. Klub je osigurao ptičje mlijeko, a mi smo morali bolje.

POSLJEDNJE DODANO: