Marketing škola za poduzetnike u Imotskom: Brendirati se ili prodavati?

Brendiraju li se poduzetnici ili samo pokušavaju prodati? Ima li smisla uopće za velike brendove prodavati putem društvenih mreža? Što znači podsvjesna prisutnost?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovore ćete dobiti u Marketing školi za poduzetnike u razvoju koja će se održati 6.4. od 9:00 do 12:00 sati i 11.4. od 15:00 do 18:00 sati u Poduzetničkom centru Zovnica. 

Kako se brendirati?

Je li brendiranje “netema” u Hrvatskoj? – Na ovo pitanje će odgovor dati Ante Fumić, marketinški stručnjak i vlasnik tvrtke Prilika grupe iz Zagreba. Iza njega su tisuće sati predavanja o marketingu i brendiranju (individualnih i grupnih), a vodio je više tisuća kampanji i kampanjama dosegnuo više desetaka milijuna ljudi putem raznih platformi poput Facebooka, Instagrama, Google Adsa, medija, newslettera,…. Od 2015. Godine bavi se oglašavanjem u Hrvatskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Americi, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Austriji, Švicarskoj,… 

Na čelu je Radne skupine za regionalne i tematske medije u Hrvatskoj, u udruzi HUDI. 

Njegova Radionica naziva Je li brendiranje netema u Hrvatskoj? će se održati 6.4. od 9.00-12:00 sati. 

Kako ući u podsvijest potencijalnih kupaca putem društvenih mreža?

O podsvjesnoj prisutnosti koju brendovi postižu putem društvenih mreža govorit će Ivana Granić Vican 11.4. od 15:00 do 18:00 sati. 

Ivana je vlasnica marketinške agencije Studio CroBrand koja je dosada svojom aktivnošću podržala više od 70 malih poduzetnika u online putovanju. Agencija je specijalizirana za društvene mreže, a radionica će polaznicima dati znanja i vještine o tome kako uspješno izgraditi sliku brenda na društvenim mrežama. 

Digitalni marketing i mogućnost prezentacije vlastitog poslovanja online zasebna su sfera poduzetničkog života. Kako kvalitetno prezentirati svoj posao na Facebooku, Instagramu ili TikToku? Kako se istaknuti u moru sadržaja, izgraditi odnos povjerenja i uvijek biti prisutan u podsvijesti potencijalnih kupaca? 

Društvene mreže sjajan su poligon za pokrenuti dobru priču i one su ona reklama za koju ne trebaju veliki novci i ključna je – dobra volja – ističe Ivana.

Što možete očekivati od Marketing škole za poduzetnike u razvoju? Interaktivna predavanja na kojima ćete dobiti konkretne informacije koje možete odmah primijeniti na vlastito brendiranje. Škola nije namijenjena fizičkim osobama koje tek planiraju pokrenuti poslovanje. 

Mreža BOND

PC Zovnica organizira Marketing školu kao dio projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – BOND 2 u svrhu  standardizacije usluga poslovnog savjetovanja. Naime, Bond okuplja poduzetničke potporne institucije iz cijele Hrvatske s ciljem da svi hrvatski poduzetnici i oni koji to tek žele postati mogu dobiti jednako kvalitetnu uslugu poslovnog savjetovanja u svakom dijelu Hrvatske. Među njima je i PC Zovnica, stoga svi poduzetnici u Imotskom imaju jednaku priliku kao oni u urbanim centrima dobiti sve informacije za rast svog poslovanja.

Marketing škole za poduzetnike u razvoju će se održati 6.4. od 9.00 do 12.00 i 11.4. od 15.00 do 18:00 u prostorijama Poduzetničkog centra Zovnica (Kralja Zvonimira 12, Imotski). 

Oba dana će biti organizirano neformalno druženje nakon predavanja na kojem će poduzetnici početnici moći razmijeniti iskustva i planove za budućnost.

Prijaviti se možete putem obrasca – ovdje , a sudjelovanje je potpuno besplatno. 

POSLJEDNJE DODANO: