U TIJEKU JE SJEDNICA VIJEĆA

Vijeće kotara Lučac-Manuš jednoglasno protiv radova ljeti na Small Mallu!

Premda će se gradonačelnik Ivica Puljak uključiti videolinkom, sjednica splitskog Gradskog vijeća na početku novog radnog tjedna na rasporedu će imati 57 točaka, a očekivanja za duge rasprave i povišene tonove na čak 13 točaka koje se odnose na davanje suglasnosti za izvođenje građevinskih radova tijekom ljetnih mjeseci. Jedna od suglasnosti odnosi se i na gradilište u srcu grada, i to uz gradnju Small Malla.

Tim povodom oglasili su se iz vijeća Gradskog kotara Lučac-Manuš gdje su jednoglasno odlučili kako su protiv nastavka izgradnje Small Malla za vrijeme ljetnih mjeseci.

– Vijeće gradskog kotara Lučac-Manuš jednoglasno je odlučilo da ne želi nastavak radova izgradnje poslovnog objekta Small Mall za vrijeme ljetne sezone.

Iako ne postoji zakonska obaveza Grada Splita i Gradskog vijeća za pribavljanje mišljenja kotara kod odobravanja gradnje u periodu zabrane izvođenja radova smatramo da gradnja navedenog objekata nije od javnog interesa te preporučamo članovima Gradskog vijeća da glasaju protiv navedene odluke – poručili su na Facebooku.

POSLJEDNJE DODANO: