SUKOB ESKALIRAO

[VIDEO] Pet osoba ranjeno zbog svađe oko parkirnog mjesta

Pet osoba je ranjeno rano u petak nakon što su detroitski policajci rekli da je došlo do spora oko parkirnog mjesta ispred blues kluba, prenosi APnews.

Sukob je počeo oko 2:45 ujutro i eskalirao je u fizički obračun kada je jedan od muškaraca izvukao pištolj iz vozila i ispalio nekoliko hitaca u gomilu, izjavio je pomoćnik načelnika policije Charles Fitzgerald novinarima.

– Kada se vratio, donio je pištolj, kao što to većina kukavica čini. Pet ljudi je ranjeno zbog parkirnog mjesta, što je meni jednostavno apsurdno – rekao je Fitzgerald.

Napadač je ubrzo nakon pucnjave pobjegao vozilom. Policija je pronašla sedam ili osam čahura na parkiralištu. Trenutno nema uhićenih. Fitzgerald je rekao da se čini da je samo jedna od žrtava pucnjave bila uključena u tuču. Ostali su bili slučajni prolaznici. Svi petoro, čiji su godine između 33 i 49 godina, hospitalizirani su u stabilnom stanju, dodao je.

Policija također istražuje zašto je klub bio otvoren nakon 2 ujutro, s obzirom da nema dozvolu grada za produljeno radno vrijeme.

POSLJEDNJE DODANO: