POSEBNA ČAST

Veseli mališani iz Udruge za Down sindrom Mostar sutra će s igračima HŠK Zrinjski i HNK Hajduk Split pozdraviti gledatelje prije utakmice

Sutra će se obilježavanje Svjetskog dana Down sindroma obilježiti na izuzetno poseban način u Mostaru, kako je najavio HŠK Zrinjski Mostar putem svojih društvenih mreža.

Djeca i mladi iz Udruge za Down sindrom Mostar imat će čast biti posebni gosti na prijateljskom susretu Škole nogometa. Ova inicijativa ne samo da promiče svijest o važnosti inkluzije i podrške osobama s Down sindromom, već također pruža priliku za nezaboravno iskustvo malim sudionicima.

Veseli mališani će se pridružiti djeci iz Škole nogometa na terenu, gdje će zajedno s igračima HŠK Zrinjski Mostar i HNK Hajduk Split istrčati i pozdraviti gledatelje prije samog početka utakmice.

Ova humanitarna gesta također ima i cilj prikupljanja sredstava za podršku radu Udruge za Down sindrom Mostar. Ulaznice za ovaj poseban događaj mogu se kupiti po cijeni od 10KM za odrasle i 5KM za djecu do 14 godina. Kupnja ulaznica nije samo prilika za uživanje u nogometnoj atmosferi već i za podršku važnom radu udruge.

Ulaznice su dostupne u Fan Shopu Zrinjski, a također će biti dostupne i na blagajnama Stadiona HŠK Zrinjski od 15 sati, na dan događaja.

Ovaj događaj pokazuje snagu sporta u promicanju inkluzije i podrške osobama s različitim sposobnostima te naglašava važnost zajedništva i prijateljstva na terenu i izvan njega.

POSLJEDNJE DODANO: