OBITELJSKI TRENUCI

Jole otkrio je li ljubomoran i tko je stroži roditelj on ili atraktivna supruga

U nedavnom gostovanju na Special Happy Showu, popularni Joško Čagalj Jole, poznat po svojoj energičnosti na pozornici, otkrio je neke zanimljive detalje o svojoj obitelji, pripremama za nastupe te svojoj karijeri i anegdotama.

Jole je s voditeljem Elvisom Mehičićem podijelio intimne trenutke iz obiteljskog života. Iako već ima tri kćeri, Jole nije imao preferenciju za spolom djeteta, a kada je saznao da će dobiti sina, bio je jednako sretan kao i da će dobiti još jednu kćer. Također, otkrio je da je supruga Ana malo stroža roditelj, ali naglasio je važnost da roditelji budu autoriteti u odgoju djece.

Učimo ih da su im mama i tata najbolji prijatelji, ali moraš biti i autoritet, netko veći, netko manji. Supruga je možda malo stroža nego ja. Ako je mama rekla da dođu doma do jedanaest ja ću reći dođi do jedanaest i trideset, ja ću te čekati, ali neću dozvoliti sada da dođe u 2 ujutro…I ono što sam uvijek naglasio, nemoj se voziti s pijanima, birajte neko dobro, normalno društvo, mislim kao i svaki drugi roditelj- rekao je Jole

Na pitanje je li ljubomoran zbog atraktivne supruge, odgovorio je:

Ne. Ona? Mislim da ne. Znači, nema ljubomore? Mislim, ja u ovih 18 godina nisam skužio. Je li bila ljubomora kada ti se neka obožavateljica javila? Ma nije, takvog me je upoznala. Ja sam društven čovjek, ona je vidjela se ja sa svima družim, momcima i curama, ali evo kada smo ona i ja prohodali osjetila je ili znala da je ona ta.

Govoreći o svojim nastupima, Jole je otkrio da ne voli jesti prije nastupa kako bi bio energičan na pozornici te da preferira samo vodu kao piće dok nastupa. Također, istaknuo je da mu za nastup treba samo struja i voda, bez drugih posebnih zahtjeva.

Ne volim jest prije nastupa, tako da mogu lijepo skakati i biti živahan. Volim biti odmoran, dobro se naspavati prije, uglavnom dan ranije dolazim na dalje relacije. Kad pjevam, pijem samo vodu. Čak i moji momci u bendu koji imaju oko 23-24 godine, koje od srca pozdravljam. Naši zahtjevi su, kad idemo na koncert, što vam treba? Struje i vode.

Kroz bogatu karijeru, Jole je doživio mnoge zanimljive trenutke, a jedna anegdota posebno mu je ostala urezana u sjećanju. Opisao je situaciju na svadbi gdje mladoženja nije mogao ni do crkve doći od pijanstva, što je za njega bio izazovni, ali nezaboravni trenutak.

Bilo je doslovno najgore kad mladenci koji nisu skloni alkoholu ili ne piju, i onda dođe taj dan, onda moraš sa svima nazdraviti, onda kume, aj, nazdravi s ovim, onim i u jednoj situaciji mladoženja nije mogao ni do crkve doći od pijanstva… – prepričao je Jole.

Unatoč tome što se bliži mirovini, Jole planira nastaviti pjevati jer, kako kaže, najsretniji je kada stoji na pozornici s mikrofonom u ruci. Svojom iskrenošću i šarmom, Jole je osvojio srca mnogih slušatelja i pokazao da je obitelj i glazba temelj njegove sreće i zadovoljstva.

POSLJEDNJE DODANO: