BAJKOVITO VJENČANJE POD ZVIJEZDAMA

Vaše vjenčanje iz snova je na dohvat ruke uz cijenu stolice već od 41,25 eura!

Za parove koji planiraju vjenčanje i traže savršeno mjesto za svoje posebno slavlje, restoran Kampus u Splitu nudi sve što je potrebno da snovi postanu stvarnost. S cijenama stolica već od 41,25 eura, ovo je pristupačna opcija za ostvarenje vjenčanja iz snova.

S ekskluzivnim popustom do 30% na jelovnike, restoran Kampus omogućuje parovima da ispišu najljepše stranice svoje ljubavne priče. Vrhunski tim slastičara brine se za torte i kolače, osiguravajući tako bezbrižnost i uživanje u slatkim delicijama. Parovi koji se odluče za organizaciju vjenčanja u ovom restoranu ili naruče veću količinu slastica za svoje osobne prigode mogu ostvariti popust od 10%.

Nemojmo zaboravit da restoran Kampus je poznat po svojoj čarobnoj transformaciji u romantičnu bajku pod zvijezdama. Zvjezdano nebo od preko dvije tisuće svjećica stvara romantičnu atmosferu u cijeloj sali. Novo dekorirana mjesta za slikavanje dodat će nezaboravne trenutke vašoj priči, a raznolika ponuda boja stolnjaka omogućuje transformaciju izgleda restorana prema osobnom stilu.

Interijer restorana prilagođen je potrebama parova, s mogućnošću biranja između dva rasporeda tlocrta sale, personaliziranog natpisa na videozidu i jelovnika za uzvanike. U ponudi su i dodatne usluge poput popularnog Videobootha, profesionalne rasvjete te prostrane bine za plesnu zabavu. Restoran Kampus nudi vrhunsku klimatizaciju, visoke stropove i udobnost za sve goste.

Posebna ponuda restorana uključuje organizaciju svadbene večeri zajedno s noćenjem u apartmanima smještenima u sklopu restorana, uz kapacitet do 400 uzvanika i parkingom za 200 vozila. Za obitelji s djecom, restoran Kampus nudi posebnu pogodnost: djeca do šest godina večeraju besplatno, dok se za djecu od 7 do 12 godina plaća samo 50% cijene.

Profesionalno osoblje restorana, uključujući koktel-majstore, sommeliere, bariste i kuhare, jamči gastronomski doživljaj na najvišoj razini.

Sve što je potrebno za najvažniji dan nalazi se na jednom mjestu – u restoranu Kampus. Kontaktirajte ih putem mobitela (+385 95 4555 400) ili mailom na [email protected] i rezervirajte svoj datum danas!

POSLJEDNJE DODANO: