VIŠE OD 500 VOLONTERA

[FOTO] Unatoč vjetru, humanitarna akcija “A DI SI TI?” okupila Splićane na Rivi

Ovoga jutra najstarija humanitarna akcija udruge Most za njihov Centar za beskućnike – “A DI SI TI ?” okupila je Splićane na Rivi.

Humanitarna akcija krenula je u 9 sati i privukla 95 štandova na kojima su bili više od 500 volontera iz Splita, Kaštela, Solina, Trogira, Primorskog Dolca, Tučepa, Trilja i Brača.


Na štandovima se moglo pronaći najpovoljnije donatorske cijene, nove i rabljene predmete, posebno izrađene suvenire, božićne dekoracije, originalne platnene vrećice, ukrase, Split Style By MoSt kolekciju i kolekcionarske predmete.


Bilo je i ića i pića, mogli ste obaviti i manikuru, pedikuru ili urediti frizuru, odigrati šahovsku partiju, fotografirati se ili izmjeriti tlak i šećer!


Za najmlađe bilo je organizirano ocrtavanje i bojanje lica. Unatoč buri i hladnijem vremenu Splićani su svoju subotu proveli na Rivi, a pridružili su im se i neka poznata lica. Gradonačelnik Ivica Puljak i dožupan Splitsko-dalmatinske županije Stipe Čogelja uživali su u ovoj humanitarnoj akciji. Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

POSLJEDNJE DODANO: