NOVA AKCIJA USKOK-A

Uhićenja diljem zemlje zbog nedozvoljene trgovine: 10 osoba pod istragom

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave istarske, u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, pokrenuli su kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem deset osoba zbog sumnje da su dio zločinačkog udruženja koje je počinilo kazneno djelo nedozvoljene trgovine.

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji obavljaju se na području Istre, Zagreba, Osječko-baranjske županije i Vukovarsko-srijemske županije. Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe bit će predane pritvorskom nadzorniku u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, dok će kaznena prijava biti podnesena Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, kako je izvijestila policija.

Dodatno, Uskok se također uključio u ovaj slučaj, priopćivši da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja koje provodi Policijska uprava istarska u suradnji s Uskokom. Radnje se provode na području Istarske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije te Grada Zagreba u vezi s deset osoba koje se sumnjiče za kaznena djela nedozvoljene trgovine u okviru zločinačkog udruženja, kako je priopćio Uskok.

POSLJEDNJE DODANO: