ULAGANJE U INFRASTRUKTURU

U Stobreču otvoren novi teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Primorac

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić otvorio je u Stobreču novi teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Primorac.

Svečanoj primopredaji svjedočili su i dopredsjednik HNS-a Mario Smodlaka, tehnički direktor U-21 i A reprezentacije Stipe Pletikosa, voditeljica odjela infrastrukture HNS-a Andrea Dokuš, zamjenik gradonačelnika Splita Antonio Kuzmanić i predsjednik Nogometnog kluba Primorac Zdravko Voloder te mnogobrojni ljubitelji nogometa iz Stobreča i najmlađi igrači Primorca.

Novi travnjak s umjetnom travom svečano je otvoren simboličnim uključivanjem poljevača, prije negoli su se okupljenima obratili prvi čovjek HNS-a Marijan Kustić i zamjenik gradonačelnika Splita Antonio Kuzmanić, čijom je suradnjom i zajedničkim ulaganjem  realiziran ovaj vrijedan infrastrukturni projekt.

-Sve vas srdačno pozdravljam, pogotovo ovu dječicu kojoj je i namijenjen ovaj novi teren s umjetnom travom, drugi na području Splitsko-dalmatinske županije, uz hibridni travnjak koji je napravljen na stadionu Poljud. Naravno da nas silno raduje činjenica da će na ovom terenu trenirati petstotinjak djece. Bio sam ovdje već nekoliko puta i zaista sam ponosan što je jedan ovako lijep teren niknuo baš u Stobreču, a raduje činjenica da će se dodatno urediti tribine i da će stadion dobiti reflektore, što su hvalevrijedna ulaganja. Zahvaljujem Gradu Splitu i svima onima koji su sudjelovali u ovom projektu, a najsretniji će biti ovi dječaci koji jedva čekaju da mi završimo pričati pa da zaigraju nogomet na novom terenu. Dao Bog da među njima stasaju novi reprezentativci, rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa Marijan Kustić.

-Zahvaljujem predsjedniku HNS-a, Marijanu Kustiću, što je došao u Split, u Stobreč, da zajedno otvorimo ovaj teren. Izuzetno sam ponosan što smo u manje od godinu dana napravili dva nogometna terena, a HNS-u zahvaljujem što je donirao travu za glavni teren. Posao ovdje još nije završen, moramo urediti tribinu, parkiralište i okoliš te početkom kolovoza postaviti reflektore kako bi petstotinjak djece moglo trenirati i u večernjim terminima. Još jednom se zahvaljujem HNS-u i predsjedniku Kustiću na susretljivosti, a gospođi Dokuš što nam je bila na raspolaganju 24 sata dnevno, istaknuo je Antonio Kuzmanić.

POSLJEDNJE DODANO: