OSVOJILI OBILAZAK POLJUDA

U Jokeru održan Krnjeval dječjih vrtića: Mališani DV Cvit Mediterana dobitnici najbolje grupne maske!

Danas je u Jokeru održan Krnjeval dječjih vrtića! Savršena je to uvertira za pokladni utorak i vrhunac Splitskog krnjevala.

Program su otvorile mažoretkinje Grada Splita, osvajačice brojnih medalja, a za njima je centrom prodefilirala vesela i šarena povorka malih maškara.

-Spremamo se za državno i regionalno natjecanje, ali danas smo tu sa našim najmlađim uzrastom i jako nam je drago zbog toga, rekla je trenerica Magdalena Jerkan Tomičić!

Stručnom žiriju danas nije bilo lako. Iako bi najradije nagradili i ‘Snjegoviće’, ‘Pingvine’, ‘Labudove’, ‘Društvene igre’, ‘Alisu u zemlji čudesa’, ‘Zaljubljenog tovara među zvijezdama’ i brojne druge, jer su zaista bili divni, odluka se morala donijeti!

Sreću i veselje iz DV Cvit Mediterana nisu krili ni mališani ni njihove vrijedne i dobre tete.

-Pripremali smo se sigurno mjesec dana, roditelji, djeca, mi tete i vodili smo se interesima djece. Krenuli smo pričati o djeci svijeta, o tome kako smo svi različiti, a isti i odlučili biti baš to – djeca svijeta. Oduševljeni smo nagradom, naši dečkići posebno, mislim da još do kraja nismo ni svjesni da smo je osvojili!, rekla je odgojiteljica Vesna Grubišić iz DV Cvit Mediterana, koji je  za nagradu osvojio organiziran obilazak Poljuda!

Savršen je to dar mališanima uoči Hajdukovog rođendana, koji će kako i priliči biti obilježen i sutradan na velikoj završnici Splitskog krnjevala!

Šarenilo i dječje veselje očekuje nas tako i na Rivi već od 15 sati. Svi oni koji nisu uspjeli danas sudjelovati u Krnjevalu, neka im se pridruže sutra od 15 sati na dnu Marmontove, odakle kreće njihov defile kroz grad!

POSLJEDNJE DODANO: