VREMENSKA PROGNOZA

U Istri moguća kiša, a kod nas mogućnost za neverin

Na južnom i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice udari sjeverozapadnog i zapadnog vjetra, tijekom noći uz obalu i bure 35-40 čvorova. Još danas postoji vrlo mala mogućnost za neverin i to uglavnom na južnom Jadranu te uz obalu, javljaju iz DHMZ.

Sjeverozapadni i zapadni vjetar 6-16, tijekom dana na južnom i dijelu srednjeg Jadrana u jačanju na 10-20, mjestimice do 28 čvorova. Pretežno vedro, ponegdje umjerena naoblaka. Uz povećanu naoblaku postoji vrlo mala mogućnost za kišu ili poneki pljusak s grmljavinom i to uglavnom na južnom Jadranu te uz obalu.

Slab do umjeren, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice pojačan, još u početku moguć i jak sjeverozapadni i zapadni vjetar, tijekom noći će uz obalu skretati na slabu do umjerenu, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice pojačanu buru.

More malo do umjereno valovito, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana moguće i valovito. Pretežno vedro, ponegdje umjerena naoblaka. Još u početku postoji vrlo mala mogućnost za kišu ili poneki pljusak s grmljavinom i to uglavnom uz obalu. Na krajnjem sjeveru Jadrana je moguća sumaglica.

POSLJEDNJE DODANO: