DAN MALOG PODUZETNIŠTVA

U Imotskome organizira se predavanje za sve male poduzetnike koji žele razvijati svoj posao

Poduzetnički centar Zovnica organizira Dan malog poduzetništva u Imotskom 31.1. ove godine u 9:00 sati u Gradskoj knjižnici „Don Mihovil Pavlinović“ u Imotskom. Na jednom mjestu će se okupiti HBOR, HAMAG Bicro, Splitsko- dalmatinska županija te Hrvatski zavod za zapošljavanje kako bi poduzetnicima prezentirati na koji način mogu koristiti njihove usluge za olakšano financiranje svojih investicija.

Poduzetnički centar Zovnica je jedina registrirana poduzetnička potporna institucija na području cijele Imotske krajine, a krajem prošle godine dobili su i certifikat za pružanje usluga savjetovanja od Hrvatske agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije čime se ova tvrtka svrstala uz bok s razvojnim agencijama i većim tvrtkama koji djeluju u urbanism sredinama. Ovaj događaj je jedna od mnogih besplatnih usluga koje PC Zovnica pruža poduzetnicima i onima koji to žele postati.

Dan malog poduzetništva namijenjen je poduzetnicima koji žele razvijati svoj posao. Svi će dobiti odgovore na pitanja kako planirati razvoj uz korištenje zajmova i sredstava iz fondova EU te na koji način mogu iskoristiti podršku institucija čiji predstavnici će biti naši gosti. Poduzetnici Imotske krajine su često daleko od informacija i ovim događajem želimo doskočiti tom problemu. Poduzetnici ne moraju tražiti informacije u većim gradovima Zagrebu ili Splitu, nego ovaj put informacije dolaze k njima., istaknula je Anamarija Grabovac, direktorica Poduzetničkog centra Zovnica.

Na danu malog poduzetništva poduzetnici će imati priliku poslušati izlaganja predstavnice HBOR-a (Hrvatska banka za obnovu i razvitak) Marine Jurašin, voditeljice područnog ureda Split, voditeljice ureda Hamag Bicro (Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije I investicije) u Splitu Ine Despotović, Jelene Gogić, predstojnice područne službe Split Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, iz iste institucije Martine Bartulović rukovoditeljice Odjela za rad s poslodavcima, ispred Splitsko-dalmatinske županije pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Anđelka Katavića te Anamarije Grabovac iz Poduzetničkog centra Zovnica u ime domaćina događaja.

Što poduzetnici mogu očekivati?

  • Interaktivan tip predavanja
  • Odgovor na pitanje što im je na raspolaganju
  • Informacije o dostupnim institucionalnim podrškama
  • Priliku za individualne konzultacije

Nakon izlaganja poduzetnici će imati priliku za individualne konzultacije vezano za svoje investicije. Molimo sve zainteresirane da se prijave klikom na link. Sudjelovanje na događaju je besplatno.

POSLJEDNJE DODANO: