DVIJE TRAGEDIJE U RAZMAKU 10 MINUTA

U Glavicama pored Sinja i u Omišu život izgubila dva motociklista!

Čini se kako nema kraja crnom nizu na cestama. Prema informaciji iz policije, u posljednjem satu utorka, u mjestu Glavice pored Sinja i Omišu dogodile su se teške prometne nesreće. U oba prometna udesa život su izgubili motociklisti.

– Oko 23.15 sati na cesti D219 u mjestu Glavice dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. Vozač je izgubio nadzor nad motociklom, izašao izvan kolnika, nakon čega je došlo do udara u zid. Nažalost preminuo je na mjestu događaja. Obaviješteno je državno odvjetništvo i obavljen je očevid.

Također, sinoć oko 23:25 sati na cesti D8, Omiš, predio Ivašnjak dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. Vozač je izgubio nadzor nad motociklom, napustio kolnik i udario motociklom u stablo. Vozač je nažalost preminuo na mjestu događaja. Obaviješteno je državno odvjetništvo koje je naložilo obavljanje obdukcije, a na mjestu događaja je obavljen očevid – napisali su iz policije.

Kako doznajemo, u Glavicama je smrtno stradao mještanin od 27 godina. U Omišu je život izgubio dvije godine stariji Makaranin.

POSLJEDNJE DODANO: