ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Tužiteljstvo tražilo pritvor: 37-godišnjak optužen za napad na Filipa Krovinovića

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, 37-godišnjak je doveden  pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu jer je tužiteljstvo tražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je zahtjevu tužiteljstva udovoljio pa je 37-godišnjak završio na jednomjesečnom hlađenju u Remetincu. – piše Večernji list.

Zbog napada na Filipa Krovinovića, nogometaša Hajduka, kazneno je prijavljen  37-godišnjak, koji je  završio iza – rešetaka. Krovinovića je napao s 31-godišnjakom i 34-godišnjakom, a sumnjiči ga se i za nanošenje lakše ozlijede. Još se istražuje je li u napadu na nogometaša Hajduka sudjelovalo još osoba. Riječ je o sramotnom događaju koji se zbio 29. svibnja oko 22.30 nakon utakmice zadnjeg kola HNL-a koja se igrala na stadionu u Kranjčevićevoj između Lokomotive i Hajduka.

Nakon utakmice Krovinović je išao do jednog ugostiteljskog objekta, kako bi se našao s prijateljima, a trojica huligana su ga pratila i napala. Tužiteljstvo ih sumnjiči da su napad na Krovinovića počinili zajedno i prema dogovoru u nakani da drugog ponize i teško ozlijede, a motiv nasrtaja na Krovinovića bio je navijačka netrpeljivost. Nasrnuli su na njega i izudarali ga rukama i nogama, pri čemu su ga lakše ozlijedili, te su potom pobjegli.

POSLJEDNJE DODANO: