NAJBOLJI FILMOVI POD ZVIJEZDAMA

Turneja Kino Mediterana filmove donosi u mala i velika mista od Cavtata do Paga

Putujući dio projekta Kino Mediteran svoju ljetnu turneju započeo je na krajnjem jugu – u Cavtatu, a do jeseni će svoje kino platno s odličnim filmovima dizati u 15 gradova diljem obale. Ukoliko svoj odmor provodite na srednjem i južnom Jadranu gotovo je nemoguće da zaobiđete Kino Mediteran koji donosi najbolje filmove pod zvijezdama. Najčešće projekcije bit će u Makarskoj, Trpnju, Selcima na otoku Braču, Cavtatu, Šolti i Mljetu, a jednom tjedno i u Ljetnom kinu u Korčuli.

Ove sezone turneja stiže četiri puta u mala mjesta Općine Jelsa na otoku Hvaru – Zavalu, Gdinj i Ivan Dolac, a na Kino Mediteran mapi po prvi puta se nalazi i Kolan na otoku Pagu. Jednodnevna gostovanja dogodit će se u Benkovcu, Zadvarju, Podstrani, Klisu i Kistanju.

Publiku očekuju popularni komercijalni hitovi, animirani filmovi za djecu, ali i hit naslovi Festivala mediteranskog filma Split za koje se tražila ulaznica više. Uz talijanske favorite publike “Uvijek postoji sutra” i “Raj” publika će ovog ljeta imati priliku vidjeti i hrvatske kratkometražne filmove “Žarko, razmazit ćeš dite” braće Popović, “Sola” Lane Barić, “1001 noć” Ree Rajčić te “Čovjek koji nije mogao šutjeti” za kojeg je Nebojša Slijepčević osvojio Zlatnu Palmu u Cannesu.

Uz gostovanja diljem Dalmacije Kino Mediteran gotovo svakodnevno radi u digitalno opremljenim kinima u Bolu, Supetru, Hvaru, Jelsi, Komiži, Lastovu, Imotskom, Pločama, Trogiru i splitskom Ljetnom kinu Bačvice.

Kalendar svih projekcije, gostovanja i online ulaznice možete pronaći na društvenim mrežama i na webu www.kinomediteran.hr

POSLJEDNJE DODANO: