POBJEDNIČKI KORAK

Trogiranin eugen plasirao se u finale Dore, evo tko su i ostali finalisti

U prvom polufinalu Dore, održanom sinoć uzbudljivom atmosferom i vrhunskim nastupima, publika je bila očarana izvedbom eugena, talentiranog Trogiranina čiji je nastup bio šesti po redu. Njegova samouvjerena izvedba osvojila je simpatije publike, koja ga je svojim glasovima plasirala direktno u finale. eugen je iznenadio mnoge svojim mračnim, mističnim i moćnim nastupom, uz spektakularne efekte eksplozija zvijezda u galaksiji koje su pratile njegovu izvedbu.

Nakon što je saznao za svoj prolazak u finale, eugen je izjavio:

Ne sjećam se skoro uopće nastupa. Obuzele su me emocije i na trenutke mi je bilo teško nositi se s njima. Pjesma je posveta dragoj osobi i zato cijenim što se iskrenost još uvijek prepoznaje. Uživao sam u nastupu i sretan sam što ću svoju pjesmu ponovno izvoditi već u nedjeljnom finalu. Neće biti lako, ali uz pravu podršku sve je moguće. Hvala puno Gradu Trogiru i svim ljudima koji su glasali.

Prije polufinala, eugen je bio treći na kladionicama, a potvrdu kvalitete osim glasova publike za prolazak u finale dobivao je i putem radijskih top lista, Shazama, Spotifya i drugih platformi na kojima je njegova pjesma bilježila veliki broj pretraživanja.

U prvom polufinalu, od ukupno 12 izvedbi, samo je 7 natjecatelja osiguralo svoje mjesto u finalu zajedno s eugenom. Ove godine održavaju se dvije polufinalne večeri i finale, pri čemu će kao i obično kriterij ostati najviše glasova publike.


U finale su također prošli Pavel, Vinko Ćemeraš, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany Žužić, Saša Lozar, Let 3 i Lana Madarić, dok Noelle, Misha, Erna i Barbara Munjas nisu uspjeli osigurati svoje mjesto u finalu.

S nestrpljenjem se očekuje drugo polufinale koje će se održati već u petak od 20:15h, gdje će nam biti otkriveni pravi favoriti ovogodišnje Dore te kako će izgledati nedjeljno finale.

POSLJEDNJE DODANO: