ŽELJE ZA BRZIM OZDRAVLJENJEM

Trener Varaždina Mario Kovačević ide na operaciju karcinoma, momčad privremeno preuzima sportski direktor

Trener Varaždina Mario Kovačević privremeno će napustiti svoju poziciju kako bi se podvrgnuo operativnom zahvatu, uklanjanju karcinoma na predjelu plućnog krila. Momčad će voditi sportski direktor kluba Nikola Šafarić, dok će pomoćni trener biti Dino Kresinger, dosadašnji trener kadeta Varaždina.

Varaždin je o svemu ovome na svojim društvenim mrežama obavijestio javnost, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

– NK Varaždin i trener kluba Mario Kovačević zajednički obavještavaju javnost o neophodnom napuštanju trenera s pozicije glavnog trenera seniorske ekipe radi operativnog zahvata kojem će se podvrgnuti nadolazećeg tjedna.

Naš dugogodišnji trener privremeno će napustiti svoje trenerske dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva njegovu potpunu predanost i pažnju.

Njegova posvećenost klubu tijekom godina zaslužuje našu iskrenu podršku u ovom razdoblju, a klub će nastaviti pružati svu potrebnu podršku Mariju i njegovoj obitelji tijekom procesa oporavka kako bi omogućili što brže ozdravljenje i potpuni povratak radu u nogometu.

U međuvremenu, sportski direktor kluba Nikola Šafarić kao osoba direktno involvirana u rad ekipe s najboljim poznavanjem iste, preuzet će ulogu privremenog glavnog trenera. Uz Šafarića, njegov prvi pomoćnik u nadolazećem periodu bit će dosadašnji trener kadeta kluba Dino Kresinger.

Klub još jednom želi treneru Mariju Kovačeviću brz i uspješan oporavak, a medije i navijače molimo za razumijevanje i podršku u ovom izazovnom razdoblju.

POSLJEDNJE DODANO: