SNIMKA JURNJAVE

Snimao brzu vožnju pa se sudario s kamionom, ubio ženu i sebe i ozlijedio dijete

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autocesti A3 između čvora Okučani i Novska, život su izgubili 24-godišnji Edi Zdjelar i njegova supruga. Njihov BMW, u kojem se nalazilo i njihovo dvogodišnje dijete, sudario se s kamionom bosanskohercegovačkih oznaka.

Prema izvješću PU sisačko-moslavačke, do nesreće je došlo kada je Zdjelar, upravljajući vozilom velikom brzinom, udario u stražnji dio kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru. Na licu mjesta preminuli su vozač i njegova 20-godišnja suputnica, dok je dijete prevezeno u KBC Zagreb s teškim ozljedama, ali nije životno ugroženo, prenosi INDEX.HR.

Zdjelar je samo nekoliko sati prije nesreće na društvenim mrežama objavio snimku svoje vožnje po autocesti, kojom je jurio brzinom većom od 200 km/h, unatoč kiši. Na snimci se čuju cajke i njegovi pozdravi prijateljima, dok je najavljivao odlazak na krštenje. Snimku možete pogledati OVDJE.

Policija je potvrdila da je Zdjelar od ranije poznat po prometnim prekršajima te da ovo nije prva nesreća koju je uzrokovao. Fotografije s mjesta nesreće prikazuju potpuno uništeni BMW, a tijela stradalih prevezena su u sisačku Opću bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija.

Ova tragična nesreća rezultirala je gubitkom mladog para, ostavljajući njihovo dijete bez roditelja. Policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće o nesreći.

POSLJEDNJE DODANO: