OČEVID U TIJEKU

Tragedija u susjedstvu: U rijeci pronađena beživotna tijela majke i djeteta

U sinoćnoj tragediji koja je potresla Sarajevo, na području Bentbaše pronađena su dva beživotna tijela, potvrdio je MUP Kantona Sarajevo. Žena srednje životne dobi pronađena je zajedno s tijelom djeteta do četiri godine, prenosi Klix.ba.

Prema službenim izvještajima, prijava o tijelima u koritu rijeke pristigla je nešto prije ponoći, nakon čega su na teren odmah izašli pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS. Nažalost, tijela žene srednje životne dobi i djeteta do četiri godine izvučena su iz vode oko 1:30 sati.

Noćas, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimila je prijavu da je u Miljacki, područje Bentbaše, u koritu uočeno tijelo. Patrola koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS. U 1:30 izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i uz nju – tijelo djeteta do četiri godine – stoji u priopćenju MUP-a KS.

Liječnici su brzo reagirali, ali su mogli samo konstatirati smrt oba tijela. Prema prvim informacijama, na tijelima nema tragova nasilja, a dijete je navodno bilo pričvršćeno uz majku i utopili su se.

Daljnji postupci su u nadležnosti tužitelja, koji je rukovodio očevidom zajedno s pripadnicima policije i stalnim sudskim vještakom. Tijela preminulih su prebačena u prosekturu Bare, dok policija nastavlja istragu pod njihovim nadzorom kako bi se razjasnile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

POSLJEDNJE DODANO: