NESAGLEDIVI GUBITCI

Tragedija u susjedstvu: Mladi bračni par ubio sina i kćer (1 i 3) pa počinili samoubojstvo

U Srbiji se dogodila stravična tragedija u kojoj je mladi bračni par počinio nezamisliv čin – ubio je vlastitu djecu, jednogodišnjeg sina i trogodišnju kćer, prije nego što su oboje skočili s nebodera u Bulevaru kralja Lazara. Tijela dječaka i djevojčice pronađena su u Petrovaradinu, prenosi INDEX.HR.

Detalji ove tragične situacije još uvijek nisu u potpunosti poznati, a policijski očevid je u tijeku. Prema izvješću Nova.rs, mladi bračni par iz Petrovaradina navodno je izvršio samoubojstvo u Novom Sadu.

Identificirani su kao M.P.S. (rođena 2001. godine) i L.P.S. (rođen 1999. godine). Prema svjedočenju očevidaca, par je razbio staklo na vratima ulaza u zgradu i popeli se na krov prije nego što su skočili. Liječnici koji su stigli na mjesto događaja mogli su samo potvrditi da su i mladić i djevojka preminuli.

Očevici su opisali prizor kao jeziv, s jedan muškarac koji živi u blizini zgrade izjavio je:

Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pješke prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć spavati. To je strašno, moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli.

Stanari su izjavili da ne znaju kako su mladi par ušli u zgradu, jer se vrata obično zaključavaju, te da nisu čuli nikakvu buku.

Ova tragična situacija podsjeća nas na važnost pružanja savjetodavne pomoći osobama koje se suočavaju s depresijom i suicidalnim mislima.

U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 ([email protected])

Psihološki centar TESA: 01/4828888 ([email protected])

POSLJEDNJE DODANO: