DUBOKO PRIJATELJSTVO

Torcida pozdravlja Benficu na Poljudu

Na današnjoj utakmici između Hajduka i Istre na stadionu Poljud, nogometna strast nije bila jedini element koji je obilježio atmosferu. Dok su navijači oduševljeno bodrili svoje timove, Torcida je još jednom pokazala svoju nevjerojatnu povezanost s navijačima Benfice.

Na transparentu koji je ponosno istaknut, Torcida je poslala snažnu poruku svojim portugalskim prijateljima: “Ser Benfiquista é ter x na alma a chama imensa” – Biti navijač Benfice znači imati ogroman plamen u duši. Ova gesta nije samo bila izraz podrške Hajduku na terenu, već je naglasila duboko ukorijenjeno prijateljstvo i uzajamno poštovanje između navijačkih skupina Hajduka i Benfice.

Ovo prijateljstvo seže unatrag do 90-ih godina prošlog stoljeća, kada su se navijači ove dvije nogometne institucije povezali kroz ljubav prema igri i zajedničke vrijednosti koje ona predstavlja. Njihova podrška jedni drugima nije samo sportska gesta, već je simbol bratstva koje prevazilazi granice stadiona i zemalja.

Današnja gesta samo je još jedan podsjetnik na snagu prijateljstva koje nastavlja sijati svijetlo na Poljudu, dok se navijači iz različitih dijelova svijeta spajaju kroz ljubav prema nogometu i zajedničku strast prema životu.

POSLJEDNJE DODANO: