VELIKA FEŠTA U SPLITU

Torcida pobijedila Dinamo s 3:2 i izborila majstoricu četvrtfinala!

Pogotkom Tonija Legčevića 48 sekundi prije kraja drugog produžetka MNK Torcida je pobijedila Futsal Dinamo s 3:2 i na taj način izborila majstoricu u četvrtfinalu Hrvatske malonogometne lige. Legčević je pogodio iz kaznenog udarca s 10 metara nakon šestog akumuliranog prekršaja gostiju, vratar Piplica je bio nemoćan.

Aktualni prvak Hrvatske je poveo u 13. minuti preko Mužara i dugo je izgledalo da Torcida nema rješenje i da joj nedostaje inspiracije za izboriti treću utakmicu četvrtfinala. Onda se sredinom drugog poluvremena, u samo dvije minute, sve promijenilo. Najprije je izjednačio Antonio Repić u 29. minuti, a u 31. je Ante Kovačević pogodio za 2:1 na opće oduševljenje petstotinjak gledatelja u Maloj dvorani ŠC Gripe. Suočeni s porazom gosti su pred kraj zaigrali s igračem-vratarom i to im se isplatilo u 38. minuti kad je na 2:2 izjednačio Postružin.

Tako se ušlo u produžetke, nastavile su se redati prigode, da bi Dinamo opet u završnici zaigrao s igračem-vratarom. Torcida se branila i dočekala ruku Perića za šesti akumulirani prekršaj i pogodak Legčevića.

Majstorica će se igrati sljedećeg tjedna u Zagrebu, Torcida je već napravila više nego što je planirala ove sezone.

POSLJEDNJE DODANO: