ZBOG JEDNE LJUBAVI

Torcida najavljuje gromoglasnu podršku za Hajduk uoči derbija s Dinamom

Napetost u zraku dostiže vrhunac kako se bliži dan derbija, a navijači već uvelike osjećaju pulsirajuću energiju nadolazeće utakmice. Danas je Torcida, neprikosnoveni glas Hajdukovih navijača, preko svoje službene Facebook stranice poslala snažnu poruku svojim vjernim pripadnicima i simpatizerima:

– Pripadnici Torcide, navijači Hajduka,

ne treba trošiti riječi na isticanje važnosti derbija koji se igra u subotu na Poljudu, kao ni na naglašavanje našeg zadatka od prve do zadnje minute utakmice. Bodriti naš klub, gromoglasno, srčano i bespoštedno, naša je dužnost i obaveza uvijek, a u utakmicama koje Hajduku slijede, važnija nego ikada! Šalovi u rukama, grmljavina s tribina i neprekidna podrška neka budu siloviti vjetar u leđa igračima protiv maksimirske gube!

Srce, dlan, grlo, šal!

VAŽNO!

Prije utakmice, od 13:30, okupljamo se na zagrijavanju ispred Kluba navijača gdje će biti postavljeni i šankovi.

OBAVEZNO: zbog koreografije na stadion ulazimo 2 sata ranije, a tribina sjever treba u potpunosti biti popunjena najkasnije sat vremena prije početka utakmice!!!

…ZGAZIT ĆEMO ZAGREPČANE! – stoji u objavi.

Ova poruka Torcide svjedoči o intenzitetu rivaliteta i važnosti podrške klubu pred veliki derbi, koji će se odigrati sutra u 19:30 na Poljudu.

POSLJEDNJE DODANO: