Sherwood: Modrić i Bale su bili najbolji na travnjaku

Menadžer Tottenhama Tim Sherwood nije bio nimalo iznenađen nastupom Garetha Balea i njegovim fantastičnim pogotkom za pobjedu Real Madrida u finalu Kupa kralja…

Baleov pogodak prije kojeg je poput brzog vlaka projurio pokraj Marca Bartre i danas je glavna tema u svijetu nogometa, no za jednog čovjeka on nije ništa novo.

Menadžer Tottenhama Tim Sherwood hladnokrvno je prokomentirao Baleov čudesan prodor.

– To je nešto sasvim normalno. Prošle sezone Gareth je s osam pogodaka izravno donio pobjedu Tottenhamu i da smo ga imali ove sezone, borili bi se za naslov prvaka. Gareth Bale i Luka Modrić bili su najbolji igrači na travnjaku, to vam sve govori – istaknuo je Sherwood.

Sherwood je ujedno istaknuo kako Tottenham do kraja sezone neće moći računati na Erika Lamelu, skupo pojačanje pristiglo iz Rome.

– Nema šanse da će Erik igrati do kraja sezone. Ne mogu reći je li njegovo dovođenje promašaj ili nije. Dečko je došao za visoku cijenu, ali nije to njegova krivica, nije on određivao visinu transfera. Još uvijek ga nisam uspio potpuno upoznati na travnjaku, sudit ću kada to budem mogao.

POSLJEDNJE DODANO: