SPLITSKI ZLATNI SPORTAŠI

Svjetski kickbokser prvaci kod Puljka: “Želim da nastavite sa takvim uspjesima”

Svjetske kickbokser prvakinje iz splitskih klubova „Pit Bull“ i „Mornar“ koje su na Svjetskom prvenstvu u Portugalu osvojile čak četiri zlatne medalje, od ukupno deset koje je osvojila hrvatska nacionalna reprezentacija, primio je danas gradonačelnik Ivica Puljak koji im je čestitao na velebnom sportskom uspjehu u kojem su splitski borci osvojili i dvije brončane medalje.

Podsjetimo, svjetske prvakinje postale su Lucija Bilobrk (“Pit Bull”), Ana Stojanović (“Pit Bull”), Ana Bajić (“Mornar”) i Helena Jurišić (“Mornar”), dok su Robert Pezo i Toni Ćatipović, članovi “Pit Bulla”, iz ringa izašli sa brončanom medaljom.

Primite velike čestitke za velike sportske rezultate. Želim da nastavite sa takvim uspjesima i u budućnosti. Naravno, prije svega dobro se odmorite, kazao je gradonačelnik Puljak čijim su se čestitkama pridružili Mario Negotić, pročelnik po ovl. Upravnog odjela za društvene djelatnosti i voditelj Odsjeka za sport Igor Maretić. Prilikom susreta sa gradonačelnikom zadovoljstvo zbog osvojenih svjetskh sportskih lovorika nije krio ni Stipan Jurišić, predsjednika “Mornara”.

POSLJEDNJE DODANO: