SPEKTAKULARNI SAJAM NAUTIKE

Sutra kreće prvi Dalmatia Boat Show

Prvi Dalmatia Boat Show, koji će se održati od 18. do 21. travnja, najavljuje se kao spektakularan događaj koji će privući ljubitelje nautike iz cijelog svijeta u slikovitu Marinu Baotić u Segetu Donjem. S više od 120 izlagača i preko 200 izloženih brodova, među kojima su neki od najnovijih modela vrijednih preko 160 milijuna eura, ovaj sajam će zasigurno biti nezaobilazna destinacija za sve zaljubljenike u brodove i morski život.

Posebno uzbudljiv trenutak bit će svjetska premijera hrvatske jedrilice S/Y More 50, koju će predstaviti tvrtka More Yachts. Osim toga, posjetitelji će imati priliku vidjeti 20 drugih premijera brodova, uključujući Catana 50 Ocean Class, Catharsis 900, Axopar 29 XC Cross Cabin i mnoge druge.

No, Dalmatia Boat Show nije samo izložba brodova. Posjetitelje očekuje i raznolik zabavni program, uključujući zanimljiva predavanja, prezentacije i nastupe glazbenih izvođača kao što su Edi Šego, Cambi, DJ Dado i Marko PecotićPeco s bendom. Uz to, bogata gastronomska ponuda, od Yacht Club-a do Gastro kućica, zadovoljit će sva nepca posjetitelja.

Marina Baotić, smještena u blizini zračne luke i Trogira, pruža idealnu pozadinu za ovaj događaj svojim ekološkim pristupom i impresivnim prostorom od 70 000 m2. Za posjetitelje je osigurano stotinu parkirnih mjesta u samoj marini, a oni koji se odluče parkirati u Trogiru imat će besplatan prijevoz Taxy boatom do sajma, što će dodatno olakšati njihovu posjetu.

Sajam će biti svečano otvoren u četvrtak u 10 sati, uz kulturni program i obilazak sajma s visokim uzvanicima. Tijekom svih dana sajma bit će obilježeni raznim aktivnostima, a nedjelja će biti posebno posvećena panel raspravi o morskom okolišu te ekološkoj akciji čišćenja podmorja marine.

Za sve one koji se ne mogu dočekati drugog izdanja Dalmatia Boat Showa, sajam će biti službeno zatvoren u nedjelju u 18 sati uz najavu budućih događaja. Sve relevantne informacije o sajmu dostupne su na službenoj web stranici i društvenim mrežama događaja.

POSLJEDNJE DODANO: