JUDO

Studentica Marćelina Vranješ zlatna na Europskom kupu u Sarajevu

Mlada i talentirana džudašica Marćelina Vranješ (18) iz splitskog kluba Student u svoju riznicu dodala je još jedno zlato. Splićanka je pobijedila na Europskom juniorskom kupu koji se održavao u Sarajevu i tako osvojila još jednu medalju kojom najavljuje sjajnu karijeru.

U Sarajevu je u prvoj borbi kategorijeje ‘+78 kg’  s dva wazarija svladala Rumunjku Dariju Tudorache za zagrijavanje. U polufinalu je čekala domaća predstavnica Lana Bjelica koju je dobila ipponom i plasirala se u završnicu.

Tamo je snage odmjerila s predstvnicom Crne Gore Jovanom Mrvaljević koju je pobijedila wazarijem i ipponom te stigla do zlata, svog petog Europskog kupa.

Jako sam zadovoljna, jer je ovo bilo prvo natjecanje u sezoni ako izuzmemo Prvenstvo Hrvatske, tako da mi je bilo bitno za dalje u smislu motivacije. Ovo mi je vjetar u leđa za Europsko i Svjetsko prvenstvo koja me čekaju ove godine. Također sam sretna što pokazujem kvalitetu kroz pet osvojenih zlatnih medalja na europskim kupovima – poručila je Vranješ.

POSLJEDNJE DODANO: