SPLITSKA ROCK SCENA JE ŽIVA

Stereotrip i Dioniz u petak će u Otiumu „prašiti“ do ponoći

Otium na Bačvicama ugostit će u petak dva splitska rock benda različitih generacija. Odlična pozivnica za sve one kojima je live klupska svirka i dalje prvi izbor za večernji izlazak.

Splitska rock scena još uvijek nije kapitulirala pa će tako u petak, 31. svibnja u klubu Otium zajedno nastupiti Stereotrip i Dioniz. Oba benda, svaki na svoj način praše glasni i čvrsti rock i ne odustaju od autorskog pristupa glazbi.

Za one koji ne znaju, Stereotrip je moderan rock bend specifičnog zvuka, čvrstog ritma i slojevitih tekstova. Upravo su snimili drugi album kojim su nadmašili sjajan prvijenac i definitivno potvrdili kako je riječ o ozbiljnom bendu koji ima puno toga za ponuditi rock publici na širim prostorima.

Često ih se može čuti diljem Hrvatske, ali i u susjednim zemljama.

Dioniz je pak jedan od najstarijih splitskih bendova uopće. Još od ranih devedesetih sviraju prepoznatljivi sirovi hard rock i puna tri desetljeća vjerni su svojim korijenima, zvuku i malobrojnoj, ali i odanoj publici. Iako snimljen prije više od dvije godine, novi album će izaći ove jeseni u izdanju Croatia Recordsa.

Sterotrip i Dioniz će u petak, zadnjeg dana svibnja, u Otiumu odsvirati po petnaestak odabranih glazbenih brojeva kao presjek dugogodišnjeg autorskog rada. Ulaznice po cijeni od 10 eura prodavat će se na vratima Otiuma netom prije početka koncerta. Napomenimo i da koncert počinje točno u 21:30 sati, traje točno do ponoć, takva su pravila kluba.

POSLJEDNJE DODANO: