SPEKTAKL U IMOTSKOM

Koncert Imotski ne zaboravi: dio ulaznica bit će ponovno pušten u prodaju

Organizatori koncerta ‘Imotski ne zaboravi’ u kojem će nastupiti Mate Bulić, Dražen Zečić i Marko Perković Thompson oglasili su se po pitanju ulaznica.

Ulaznice su planule u kratkom roku, a potražnja je još uvijek velika, stoga organizatori poručuju da će mogući višak ulaznica koje su rezervirane za NK Imotski i NK Croatiju biti puštene u prodaju putem sustava Entrio, a o svemu će u skorije vrijeme obavijestiti javnost. Osim toga, radi se na proširenju kapaciteta stadiona.

Prije svega smo kao organizatori izuzetno počašćeni interesom i podrškom za ovaj dogadjaj koji će nesumnjivo biti nezaboravan!

Nastavno na jako veliku potražnju za ulaznicama, obavještavamo da se u suradnji s Nogometnim klubom Imotski i uz potporu grada Imotskog, radi na uređenju neiskorištenih dijelova stadiona te postoje naznake proširenja kapaciteta i puštanja manjeg broja ulaznica u prodaju putem platforme Entrio.

Također vas obavještavamo da će eventualni višak ulaznica rezerviran za članove nogometnih klubova Nogometni klub Imotski i NK Croatia Zmijavci biti vraćen u prodaju putem platforme Entrio. O svemu navedenom ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Preplavljeni vašim upitima i porukama, svjesni smo da je potražnja jako velika i da nisu svi uspjeli kupiti ulaznice kad su inicijalno puštene u prodaju, stoga se nadamo da ćemo razveseliti barem neke od vas

POSLJEDNJE DODANO: